Dit is onze aanpak

Voor wie is het traject van DNK geschikt?

Kom je tijdens je werk jongvolwassen mannen of vrouwen tegen met multiproblematiek? De Nieuwe Kans is de plek waar zij meteen terecht kunnen om aan zichzelf te werken. Tijdens een intensief en afwisselend dagprogramma gaan deelnemers aan de slag. Zo wordt overleven leven, chaos stabiliteit en straatcultuur arbeidsidentiteit. Samen met deelnemers werken we aan stabilisatie, transformatie en participatie.  

 

We zijn er voor mannen die:

  • Tussen 17 en 27 jaar oud zijn 
  • Wonen of verblijven in Rotterdam
  • Te maken hebben met multiproblematiek
  • Bereid zijn om een nieuwe kans aan te grijpen

Iedereen is welkom

DNK heeft geen ‘harde’ contra-indicaties voor deelnemers; iedereen is welkom. Sommige deelnemers hebben in het verleden een psychose gehad of hadden harddrugsverslaving. Tijdens het traject kan het gebeuren dat een deelnemer in een psychose komt of terugvalt in een verslaving. In deze gevallen begeleiden we hem in overleg naar specialistische zorg.

Onze aanpak

Wil je meer weten over onze aanpak en hoe wij te werk gaan? Klik dan op onderstaande knop om meer te lezen over de verschillende fases die deelnemers doorlopen.

Ik kreeg goede ondersteuning door de begeleiders van DNK. Zij zeiden steeds: “Dit is je kans en die moet je grijpen! Zo’n kans krijg je maar één keer, anders zit je straks weer thuis.”
Poyraz