Nieuws omtrent Coronavirus – maart 2021 

De Rijksoverheid versoepelde in maart 2021 de maatregelen rondom het coronavirus. Dit betekent dat we het dagprogramma van DNK kunnen verruimen. We brengen jou als samenwerkingspartner hiervan graag op de hoogte.

Nieuwe inrichting dagprogramma De Nieuwe Kans

Onveranderd blijft het advies om zo veel mogelijk thuis blijven, wanneer het niet noodzakelijk is om naar buiten te gaan. Een uitzondering wordt gemaakt voor organisaties – zoals DNK –  die kwetsbaren in de samenleving ondersteunen. Met de versoepelingen in het MBO (1 dag per week fysiek onderwijs) heeft deze en andere maatregelen tot gevolg dat DNK haar dagprogramma verruimt voor haar deelnemers:

  1. Iedere dag is een beperkt aantal collega’s aanwezig:
  2. Alle deelnemers zijn op één vaste dag aanwezig voor het volgen van trainingen, natuurlijk met inachtneming van maatregelen.
  3. We spreken daarnaast minimaal één keer per week af met iedere deelnemer voor individuele gesprekken. Om te checken hoe het met hem is, waar we mee kunnen helpen en welke behoefte er nog speelt.
  4. Alle afspraken met deelnemers worden op individuele basis en op afspraak gedaan.
  5. Maatwerk blijft vanzelfsprekend: extra individuele gesprekken, sporten, bijspijkeren van Nederlands bij NL-Educatie en/of het doen van werkstages blijft mogelijk.
  6. In noodgevallen kunnen deelnemers altijd contact opnemen met de driehoek om direct / zelfde dag af te spreken.
  7. Collega’s van YOUZ zijn op donderdag en vrijdag aanwezig en werken op basis van afspraken.

Er is zoals altijd bij De Nieuwe Kans altijd plek voor nieuwe deelnemers. Nieuwe aanmeldingen kunnen op de gebruikelijke manier via website aangemeld worden.

Mocht u vragen hebben dan kunt u kunt contact met ons opnemen via de mail, de begeleiders en het algemene nummer van De Nieuwe Kans.

Wanneer er nieuwe maatregelen komen die van invloed zijn op de ondersteuning van de deelnemers, dan brengen we u hier van op de hoogte.

Tot slot, blijf gezond en let op elkaar!

Met vriendelijke groet,
De Nieuwe Kans
010-2151824