Nieuws omtrent Coronavirus

De richtlijnen vanuit het RIVM omtrent het coronavirus zijn recent aangescherpt. We houden ons aan de richtlijnen die leidend zijn vanuit het RIVM, zoals het houden van anderhalve meter afstand en het vaker wassen van handen met water en zeep. Alle deelnemers zijn ingedeeld in normale groepen en we letten er op dat er niet meer dan 30 mensen in één ruimte zitten. Op die manier kunnen we de veiligheid van zowel deelnemers als collega’s zo goed mogelijk waarborgen. Vanaf 15 oktober is het voor deelnemers als collega’s verplicht om een mondkapje te dragen in de gang en in de kantine.

Er is zoals altijd bij De Nieuwe Kans altijd plek voor nieuwe deelnemers. Nieuwe aanmeldingen kunnen op de gebruikelijke manier via website gemeld worden.

Mocht u vragen hebben dan kunt u kunt contact met ons opnemen via de mail, de begeleiders en het algemene nummer van De Nieuwe Kans.

Wanneer er nieuwe maatregelen komen die van invloed zijn op de ondersteuning van de deelnemers, dan brengen we u hier van op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
De Nieuwe Kans
010-2151824