Nieuws omtrent Coronavirus – september 2021 

De Rijksoverheid versoepelt vanaf 25 september 2021 de maatregelen rondom het coronavirus. Dit is goed nieuws, want dit betekent dat we het dagprogramma bij De Nieuwe Kans weer een stuk kunnen verruimen! We brengen jou als samenwerkingspartner hiervan graag op de hoogte.

Nieuwe inrichting dagprogramma De Nieuwe Kans

Met de verruiming van de maatregelen wordt het programma vanaf september 2021 als volgt ingericht:

  1. Het reguliere dagprogramma gaat onveranderd door. Dat betekent dat de deelnemers van de instroom- en doorstroomfase op alle dagen aanwezig zijn.
  2. Extra sport, kunst en werkstages zijn mogelijk in overleg en op afspraak.
  3. Collega’s van YOUZ zijn op donderdag en vrijdag aanwezig en werken op basis van afspraken.
  4. Verder houden we de basisadviezen in acht. We proberen waar het nog kan op anderhalve meter afstand van elkaar te blijven en wassen vaak onze handen. Aan deelnemers met klachten die passen bij corona wordt geadviseerd zich te laten testen bij de GGD. Indien nodig helpen we hen bij het maken van een afspraak.

Er is zoals altijd bij De Nieuwe Kans plek voor nieuwe deelnemers. Nieuwe aanmeldingen kunnen op de gebruikelijke manier via website aangemeld worden.

Mocht u vragen hebben dan kunt u kunt contact met ons opnemen via de mail, de begeleiders en het algemene nummer van De Nieuwe Kans.

Wanneer er nieuwe maatregelen komen die van invloed zijn op de ondersteuning van de deelnemers, dan brengen we u hier van op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
De Nieuwe Kans
010-2151824