Nieuws omtrent Coronavirus

De richtlijnen vanuit het RIVM omtrent het coronavirus zijn recent weer versoepeld. Dat betekent dat er vanaf maandag 15 juni het dagprogramma bij DNK wordt opgestart. We houden ons aan de richtlijnen die nu leidend zijn vanuit het RIVM, zoals het houden van anderhalve meter afstand en het vaker wassen van handen met water en zeep. Alle deelnemers zijn ingeroosterd voor een of meerdere dagen per week, met een maximum van tien deelnemers. Op die manier kunnen we de veiligheid van zowel deelnemers als collega’s zo goed mogelijk waarborgen.

Nieuwe aanmeldingen kunnen op de gebruikelijke manier via website gemeld worden. Gezien het maximum aantal deelnemers per dag kan het zijn dat nieuwe deelnemers nog even moeten wachten met de start in het dagprogramma. Indien nodig worden praktische zaken geregeld voor nieuwe deelnemers.

Mocht u vragen hebben dan kunt u kunt contact met ons opnemen via de mail, de begeleiders en het algemene nummer van De Nieuwe Kans.

Wanneer er nieuwe maatregelen komen die van invloed zijn op de ondersteuning van de deelnemers, dan brengen we u hier van op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
De Nieuwe Kans
010-2151824