Rudolph komt van Sint Maarten en heeft zich in 2020 gemeld bij De Nieuwe Kans. Rudolph vroeg om hulp voor zijn schulden, huisvesting en zijn Nederlands was niet heel goed. Daar heeft hij op De Nieuwe Kans hard mee geoefend. Nu kan hij zich prima verstaanbaar maken. In het verleden heeft hij een aantal studies gevolgd; Fashion Design (Amsterdam) en Hogeschool Rotterdam, maar niet afgemaakt. Beide opleidingen bleken te hoog gegrepen.

In eerste instantie wilde Rudolph weer terug naar school. Door het ontbreken van stabiele huisvesting en door zijn hoge schulden, was het nu belangrijker een baan te vinden en geld te gaan verdienen. Deze mogelijkheid werd hem geboden door Rijnmond Bouw. Hier heeft Rudolph de 10-weken opleiding tot timmerman met succes afgerond, waarna Rijnmond Bouw hem een contract heeft aangeboden. Dankzij de samenwerking met EverdayHeroes Rudolph deze opleiding kunnen volgen.

Bij Rijnmond Bouw krijgt hij nu een goed salaris waarmee hij zelf een kamer kan gaan huren en zijn schulden kan afbetalen. Op deze manier kan hij even rustig leven in zijn eigen huis. Dus voorlopig blijft Rudolph in de bouw als timmerman zijn geld verdienen. Het geeft een fijne basis van rust en leren op eigen benen te staan!